Forever ARGI+ поддържа жизнеността ни


Forever ARGI+ (код: 320) е нов продукт на ФЛП, който съдържа L-аргинин – удивителна аминокиселина, известна с това, че подкрепя множество важни функции в организма: кръвно налягане, сърдечносъдова и имунна функция, растеж на мускулатурата, укрепване на костите и тъканите, мъжки полови функции, метаболизъм на мазнини и глюкоза, производство на хормон, борещ се със стареенето и др.

Forever Argi+ Всъщност учените я наричат „чудодейната молекула”. За ваш късмет Форевър Ливинг създаде хранителна добавка с нея, която съдържа 5 грама L-аргинин в една доза в комбинация с витамини и антиоксиданти, които да помогнат на тялото ви да се чувства изпълнено с енергия и в добра форма.

Многостранното действие на ценната аминокиселина се дължи на това, че приета от организма, тя се преобразува в азотен окис.Азотният окис допринася за отпускане на кръвоносните съдове, за да се отворят широко за по-добро кръвообращение. А засиленото кръвообращение на свой ред подкрепя здравословно кръвно налягане и общо сърдечносъдово здраве. Затова е важно във въртележката на живота да имате добър съюзник като АРГИ+.

L-аргининът също така подпомага производството на креатин в тялото. Това е много важен протеин, който по данни на клиниката Майо допринася за мускулна сила и маса. Има твърдения, че L-аргининът притежава и свойство да подобрява издръжливостта. Ето защо да разтворите тази мощна хранителна добавка в любимата си напитка от алое или в чаша вода е идеалният начин да подкрепите цялото си тяло, за да се справя с натовареното и забързано ежедневие.

Според изследванията аминокиселината L-аргинин също така подпомага имунните функции. Тъй като е и компонент на колагена и допринася за изграждането на нови костни и сухожилни клетки, тя би могла да има благотворно влияние за укрепване на ставите и съединителните тъкани. L-аргининът се открива във високи концентрации в кожата и съединителната тъкан и затова е възможно да съдейства и за възстановяване на увредени тъкани. Това превръща Форевър АРГИ+ в идеален спътник на вашата напитка от алое!

Плюсът в името на продукта означава витаминен комплекс и антиоксидантен плодов микс. Те превръщат продукта в истински пълноценна хранителна добавка, тъй като доставят на организма онези хранителни вещества, които са му най-необходими за добро усвояване и преобразуване на L-аргинина. Сладкият вкус на продукта и неговите разтворими кристалчета го превръщат в идеален подсладител за зърнени закуски и напитки. Той би допълнил чудесно сутрешната ви купичка мюсли, а и много хора го смесват с кисело мляко или други млечни продукти. Оставете въображението си да лети на воля и измислете най-удобния за вас начин да не пропускате да заредите тялото си с Форевър АРГИ+!

 

Източник: Инф.бюлетин ФЛП-България, брой 108, януари 2011

Внимание! Описаните в тази статия продукти за вътрешна употреба са хранителни добавки. Те не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, успокояване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.